BRILLAT-SAVARIN, JEAN- ANTHELME. Smakens fysiologi på svenska och franska.
Smakens fysiologi eller meditationer i transcendent gastronomi : En teoretisk, historisk och tidsenlig studie, tillägnad de parisiska gastronomerna. Wahlström & Widstrand, Sthlm., 1924. 463 s. Illustrerad av bertall. Klotband med medbundet främre häftesomslag. rescensionsexemplar.
Länk till objektet hos Connoisseur Bokauktioner350 SEK
Avslutade auktioner liknande BRILLAT-SAVARIN, JEAN- ANTHELME. Smakens fysiologi på svenska och franska.
Kokböcker, 6 vol.
KOKBÖCKER (6). BRILLAT-SAVARIN. Smakens fysiologi eller Studier i den högre gastronomien, tillegnade Paris´ gastronomer. Öfversättning från franskan af J. Lunell. Stockholm, 1883. Fläckigt blått samtida Läs mer...
1 700 SEK
Kokböcker 17-1900-tal
BÖCKER, "Bihang till Hjelpreda i hushållningen för Unga Fruentimber", Stockholm, 1765, "Vid gryta och grill", Ane den Gamle, "Husmanskost", Stockholm, 1891, "Smakens fysiologi", Brillat-Savarin, Stockholm, Läs mer...
3 600 SEK
Kæmpe samling kogebøger. Sidste halvdel af 1900-...
Kæmpe samling kogebøger. Sidste halvdel af 1900-tallet. Kogebøger fortrinsvis på dansk. Indeholder bl.a. emnerne sushi, vegetarretter, pasta, fisk, slankemad, skandinavisk mad, opskrifter fra alle lande Läs mer...
450 DKK