JENNY HOLMLUND OCH PETER X ERIKSSON. Free Dawit Isaak. Ofri press Tusch och akvarell. Signerad ErikssonHolmlund. Även signerad och daterad 2013-03-21 a tergo.

JENNY HOLMLUND OCH PETER X ERIKSSON. Free Dawit Isaak. "Ofri press" Tusch och akvarell. Signerad Eriksson/Holmlund. Även signerad och daterad 2013-03-21 a tergo.

"Dawit Isaak frihetsberövades när han representerade den fria pressen och utövade varje journalists rättighet, att granska, rapportera och skriva fritt. Eritrea har förbjudit privata och oberoende medier, och lyckas till och med klå Nordkorea i att vara sämst på pressfrihet. Det är i nuläget ett land utan rättvisa eller fria ord. Hade vi gjort den här teckningen i Eritrea hade vi garanterat suttit cellgranne med Dawit. Kampen för att få Dawit Isaak fri handlar inte bara om rättvisa för en man, utan om demokrati och mänskliga rättigheter för ett helt land." Jenny Holmlund och Peter X Eriksson

Länk till objektet hos Kolonn
Kolonn
2015-11-08 18:54:00
Slutpris
550 SEK

Avslutade auktioner liknande JENNY HOLMLUND OCH PETER X ERIKSSON. Free Dawit Isaak. "Ofri press" Tusch och akvarell. Signerad Eriksson/Holmlund. Även signerad och daterad 2013-03-21 a tergo.